Αν και το Facebook έχει αρχίσει να χάνει έδαφος από το Instagram, παραμένει το Νο1 κοινωνικό δίκτυο παγκοσμίως. Αυτό και μόνο αρκεί για να πείσει μια εταιρεία ή μια επιχείρηση να δημιουργήσει μια επαγγελματική σελίδα σε αυτό. Το κοινό όμως είναι δύσκολο να βρεθεί, οι διαφημίσεις κοστίζουν ακριβά και οι διαγωνισμοί δε φέρνουν ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η διαδικασία αποστολής αιτημάτων φιλίας και προσκλήσεων σε αγνώστους είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως όταν στέλνει κανείς προσκλήσεις σε 1000 άτομα, το μόνο που μπορεί να κερδίσει είναι μερικά δεκάδες likes στη σελίδα του. Likes τα οποία γίνονται από ανθρώπους που ποτέ δε θα ασχοληθούν με τη σελίδα. Με λίγα λόγια πολλής κόπος και χρόνος χωρίς αποτέλεσμα.
Με τη βοήθεια όμως των κατάλληλων bot και του κατάλληλου κοινού από έγκυρες πηγές, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει 100 φορές πιο γρήγορα, αποφέροντας το επιθυμητό κοινό στη σελίδα.
Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψει κανείς τεράστια ποσά για να αυξήσει το κοινό του, όταν μπορεί με πολύ λιγότερα χρήματα να κερδίσει χιλιάδες οργανικά likes.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε με στο 6941479705.

*Τα bots αυτά δεν είναι προς πώληση. Πωλείται μόνο η υπηρεσία όχι τα προγράμματα.