Έφτασε και η εποχή που το Facebook φαίνεται ξεπερασμένο. Γιατί; Γιατί πολύ απλά όλοι έχουν καταφύγει στον μαγικό κόσμο του Instagram. Μικρές και μεγάλες εταιρείες ανεβάζουν φωτογραφίες προκειμένου να προωθήσουν τα προϊόντας και τις υπηρεσίες τους. Μοντέλα, αθλητές, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, γνωστοί και άγνωστοι, όλοι παλεύουν για να αυξήσουν τον αριθμό ακόλουθων στο Instagram.
Πολλοί δίνουν μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να αγοράσουν ψεύτικους ακόλουθους. - Και βοηθάει αυτό; - Φυσικά και όχι. Οι ψεύτικοι ακόλουθοι είναι συνήθως άτομα από άλλες χώρες και ghost users. Δηλαδή λογαριασμοί που δεν αντιπροσωπεύουν κανένα υπαρκτό πρόσωπο. Απλά υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε λογαριασμούς με 20.000 ακόλουθους να παίρνουν μόνο 100 likes στις φωτογραφίες τους (από τα οποία τα μισά είναι από ψεύτικους λογαριασμούς). Επομένως ποιο το όφελος; Απλά η αύξηση της προβολής στην αναζήτηση και η υπερηφάνεια των πολλών ακόλουθων; Σε τι θα μπορούσε να ωφελήσει αυτό μια εταιρεία ή μια μικρή επιχείρηση; Θα μπορούσε να ανταποκριθεί κάτι τέτοιο στις προσδοκίες της; Μάλλον όχι.
Έτσι λοιπόν οι περισσότεροι διαλέγουν τον πιο απλό τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Φυσικά η μαζική ακολούθηση άλλων τυχαίων ατόμων. Ο καθένας μπορεί να μπει στους ακόλουθους και στα likes ενός "μεγάλου" λογαριασμού και να ακολουθεί μαζικά άτομα περιμένοντας να τον ακολουθήσουν πίσω. Μάλιστα, η μέθοδος αυτή έχει εγγυημένη επιτυχία όταν τα άτομα που θα ακολουθήσει κάποιος θα είναι από λογαριασμούς με παρόμοιο περιεχόμενο.
Π.χ. μια νέα blogger που θέλει να αυξήσει το κοινό της μέσω Instagram, θα επισκεφθεί τα προφίλ άλλων γνωστών blogger και θα στείλει μαζικά αιτήματα ακολούθησης σε όλους.
Η επιτυχία όμως σε αυτή την περίπτωση (αν και εγγυημένη) αργεί συνήθως να έρθει. Αυτό οφείλεται στο οτι κάνεις δε μπορεί να ακολουθήσει εκατοντάδες χρήστες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα. (Πόσο μάλλον όταν θα πρέπει να τους κάνει και unfollow. Τότε απαιτείται διπλάσιος χρόνος.)
Εκεί τη λύση καλείται να δώσει ο προγραμματισμός. Με τη δημιουργία ειδικών "bot" μπορούμε να στέλουμε πάνω από 1000 αιτήματα ακολούθησης και να κερδίζουμε αρκετούς ακόλουθους κάθε μέρα. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε και unfollow τα ίδια άτομα και να δημιουργήσουμε ένα "μεγάλο" και πετυχημένο προφίλ στο Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε με στο 6941479705.

*Τα bots αυτά δεν είναι προς πώληση. Πωλείται μόνο η υπηρεσία όχι τα προγράμματα.